9,3
496 beoordelingen
Navi_1140_tcm-22-107681.jpg

Toyota Navigatie Update

Wij helpen u graag met de meest recente kaartinformatie

Het veranderende wegennetwerk kan zeer verwarrend zijn. Zeker op de drukke plekken. Met de meest actuele kaart in uw Toyota navigatiesysteem hoeft u zich geen zorgen te maken. Hiermee vindt u Europa’s meest verborgen plekken heel eenvoudig. Wij helpen u graag uw navigatiesysteem te voorzien van de meest recente kaartinformatie met de Toyota Navigatie Update.
Voordelen Toyota Navigatie Update:
  • De meest actuele wegeninformatie

  • Gemakkelijk naar bestemming rijden

  • Relaxed en onbezorgd rijden

Updates voor Toyota Touch® systemen

Om optimaal van uw multimediasysteem gebruik te maken, registreert u zichzelf en de auto op Mijn Toyota. Op deze site beheert u uw Touch® systeem.

Touch & Go en Touch & Go Plus

Heeft u een Touch® & Go of een Touch® & Go Plus dan kunt u van de volgende zaken gebruik maken:

Inloggen / registreren
Updates voor niet Toyota Touch Systemen

Heeft u een ander navigatiesysteem dan een Toyota Touch & Go of Touch & Go Plus? Een kaartupdate is dan eenvoudig te bestellen via uw Toyota dealer of bestel hier een kaartupdate.

Naar Toyota Map Updates
Toyota Bluetooth® compatibiliteit

U kunt draadloos gebruik maken van een telefoon die Bluetooth® heeft, waardoor u bijvoorbeeld handsfree kunt bellen. Niet iedere telefoon heeft dezelfde Bluetooth profielen en dit kan daarom verschillend werken. Om te controleren of uw telefoon geschikt is voor uw Bluetooth®-telefoonaansluiting in de auto, kunt kijken op de pagina Bluetooth® compatibiliteit.

De beschikbaarheid van bepaalde functies kan verschillen per model/uitvoering. Voor sommige functies is een compatible telefoon (met Bluetooth® en data-abonnement nodig).

Naar de Bluetooth® Compatibiliteit