9,2
434 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

434 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je auto voor een reparatie naar Tolman brengen geeft je de verzekering dat je niet voor niet vermelde kosten komt te staan. Het is tenslotte een zaak van vertrouwen.

A.Laverman (Wolvega)
21-06-2020

Een prima bedrijf met een goede service en is duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden.

L.F. Hoekstra (Eastermar)
05-06-2020

Vriendelijk, goede service en meedenken.

AFZoetendal (Gorredijk )
28-05-2020

Snelle en goede service.

Walter Tromp (Sloten)
25-05-2020

Ik ben al ongeveer 12 jaar klant bij Tolman en al evenzoveel jaar tot volle tevredenheid met de vakbekwaamheid en de persoonlijke benadering!

Piet van den Broeck (Akkrum )
21-05-2020

Wij kopen hier al jaren onze auto's en zijn volledig tevreden als klant.

Dhr. H/A
14-05-2020

Al 12 jaar een uitstekende service voor de auto en zeer attent om fruit op tafel te zetten.

Liana Zuidema
14-05-2020

We wonen in Leeuwarden en hebben altijd de service in Leeuwarden laten uitvoeren. Een aantal jaren terug wilden we een wat jongere auto en kwamen bij Tolman uit. De vriendelijkheid en goede service woog niet op tegen onze oude dealer (dit ook mede in verband met 2 dealerwisselingen). Sindsdien zijn we dus in Drachten goede klant.

G. Stobbe-Kulupa (Leeuwarden)
07-05-2020

Leveren kwalitatief uitstekend werk. Altijd plezierig contact.

Henk Kompagnie (Drachten)
06-05-2020

De uitmuntende service en je wordt goed geïnformeerd over de werkzaamheden.

J. Wolters (Broeksterwâld )
04-05-2020

Vlotte werking, geen verrassing.

T kuik (Drachten)
29-04-2020

Bedrijf ademt veilig en schoon. Goede ontvangst, vriendelijk, deskundige voorlichting. Onderhoudswerkzaamheden effectief en efficiënt. Geen verrassingen bij afrekening.

J. C. Valkenburg (Haulerwijk )
23-04-2020

Afspraken worden nagekomen, duidelijk, voor mij geen moeilijke keuze. Als ik deze garage eerder had ontdekt, had ik heel veel kosten kunnen voorkomen. Kortom klasse.

Arie Wentink (Drachten)
19-03-2020

Personeel is vriendelijk, goede service.

Mevr T Halff (Drachten)
19-03-2020

Prima, vakkundige mensen, vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken.

gerrit grooten (Drachten )
05-03-2020

Ben tevreden.

Is bij u bekend
05-03-2020

Prima service heldere afspraken vriendelijke mensen.

G van der Schaaf (DRACHTEN)
26-02-2020

Al vele jaren klant zijnde van Tolman Drachten, heb ik nog nooit het gevoel gehad "niet goed te zitten bij dit bedrijf". Afspraken worden steeds nagekomen. Bejegening is vriendelijk ( en de koffie goed).

J.H. de Vos (Oosterwolde)
12-02-2020

wij worden daar correct behandeld en de uitvoerende reparaties of onderhoudsbeurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.de organisatie is zeer klantgericht en vriendelijk

Dhr. A. Hiemstra (Opeinde)
12-02-2020

Prima bedrijf met vriendelijke medewerkers.Ik ben altijd correct behandeld.Als ik een andere auto koop dan zal ik dat hoogst waarschijnlijk weer bij topman doen.

Jan Dijkstra (Niezijl)
05-02-2020

Het is een prettige service. Dit in afwijking van Louwman Amsterdam waar ik liever niet naar toe ga.

Pieter Vos (Amsterdam)
29-01-2020

altijd stipt,correct,vriendelijk en voorkomend.Niks op aan te merken.

Dhr. R van der Woude (Appelscha)
29-01-2020

Vind deze vraag drammerig

A.Nieuwenhuis-Bolwijn (Gorredijk)
29-01-2020

Een dealer waar men nog met je meedenkt, voor elke uitdaging is een oplossing, echte Service

H. de Vries
22-01-2020

prima bedrijf, vooral medewerkers receptie zijn correct en meedenkend met de klant.

B.ter Hoeven
30-12-2019

Auto's Tolman Drachten is klantgericht, behulpzaam, oplossingsgericht en heeft veel kennis in huis.

Harmen
22-12-2019

Deze garage denkt voor mij mee als klant en geeft mij goede voorlichting, waardoor ik het volste vertrouwen in hen heb.

Sytze Dikland (Drachten)
11-12-2019

uitstekende service

Piet Woudwijk (Drachten)
22-11-2019

de service in zijn algemeenheid is bij Tolman bovengemiddeld

T. Toering (Gorredijk)
22-11-2019

Ben altijd goed en vlot geholpen, zowel met vragen en de werkplaats.

H.Postma (Drachten)
22-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.