Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

422 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Afspraken worden nagekomen, duidelijk, voor mij geen moeilijke keuze. Als ik deze garage eerder had ontdekt, had ik heel veel kosten kunnen voorkomen. Kortom klasse.

Arie Wentink (Drachten)
19-03-2020

Personeel is vriendelijk, goede service.

Mevr T Halff (Drachten)
19-03-2020

Prima, vakkundige mensen, vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken.

gerrit grooten (Drachten )
05-03-2020

Ben tevreden.

Is bij u bekend
05-03-2020

Prima service heldere afspraken vriendelijke mensen.

G van der Schaaf (DRACHTEN)
26-02-2020

Al vele jaren klant zijnde van Tolman Drachten, heb ik nog nooit het gevoel gehad "niet goed te zitten bij dit bedrijf". Afspraken worden steeds nagekomen. Bejegening is vriendelijk ( en de koffie goed).

J.H. de Vos (Oosterwolde)
12-02-2020

wij worden daar correct behandeld en de uitvoerende reparaties of onderhoudsbeurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.de organisatie is zeer klantgericht en vriendelijk

Dhr. A. Hiemstra (Opeinde)
12-02-2020

Prima bedrijf met vriendelijke medewerkers.Ik ben altijd correct behandeld.Als ik een andere auto koop dan zal ik dat hoogst waarschijnlijk weer bij topman doen.

Jan Dijkstra (Niezijl)
05-02-2020

Het is een prettige service. Dit in afwijking van Louwman Amsterdam waar ik liever niet naar toe ga.

Pieter Vos (Amsterdam)
29-01-2020

altijd stipt,correct,vriendelijk en voorkomend.Niks op aan te merken.

Dhr. R van der Woude (Appelscha)
29-01-2020

Vind deze vraag drammerig

A.Nieuwenhuis-Bolwijn (Gorredijk)
29-01-2020

Een dealer waar men nog met je meedenkt, voor elke uitdaging is een oplossing, echte Service

H. de Vries
22-01-2020

prima bedrijf, vooral medewerkers receptie zijn correct en meedenkend met de klant.

B.ter Hoeven
30-12-2019

Auto's Tolman Drachten is klantgericht, behulpzaam, oplossingsgericht en heeft veel kennis in huis.

Harmen
22-12-2019

Deze garage denkt voor mij mee als klant en geeft mij goede voorlichting, waardoor ik het volste vertrouwen in hen heb.

Sytze Dikland (Drachten)
11-12-2019

uitstekende service

Piet Woudwijk (Drachten)
22-11-2019

de service in zijn algemeenheid is bij Tolman bovengemiddeld

T. Toering (Gorredijk)
22-11-2019

Ben altijd goed en vlot geholpen, zowel met vragen en de werkplaats.

H.Postma (Drachten)
22-11-2019

Ben al jarenlang een tevreden klant.

Dhr. G.J. Liefers (Drachten)
19-11-2019

Was de eerste keer in Drachten. Kwam goed over. Vriendelijk personeel.

Dhr A de Vries
11-11-2019

goede service, persoonlijk contact, geen verrassingen

H Krielen (Zevenhuizen)
23-10-2019

Uit tevredenheid

Jan Kooistra (Oudega)
09-10-2019

Prettig en goed contact met de serviceafdeling.

L van Dalen
03-10-2019

Te weinig privacy.

Ten hoeve (Leeuwarden)
27-09-2019

Het enige dat ik miste was dat van te voren niet aan mij was door gegeven welke werkzaamheden verricht zouden worden en ook niet het hier mee verbonden kostenplaatje. Zeer positieve sfeer en gastvrij onthaal van de klant/eigenaar van de Toyota Yaris.

Mevr. van Spall
26-09-2019

Geen enkele op-of aanmerking op het bedrijf.

J.Haan (Niekerk)
26-09-2019

heel goed contact met de werkplaats

J.S Glas (Leek)
24-09-2019

Vriendelijke medewerkers, toegankelijk, goed communicerend en bijzonder servicebewust. Aan te bevelen.

E. de Vries
20-09-2019

Nog nooit teleurstellende ervaringen gehad. Over het algemeen altijd zeer tevreden. Ik heb daarom vertrouwen in de kundigheid en eerlijkheid van deze garage

S Tazelaar (Gorredijk)
30-08-2019

Vriendelijke mensen die kennis van zaken hebben en afspraken zeer goed nagekomenEr wordt zeer goede service verleendBen erg tevreden!

Dhr. M. v/d Bosch
21-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.