9,2
472 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

472 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service , vriendelijke medewerkers en een prima Toyota.

Rein Postma (Frieschepalen)
22-04-2021

Ik kom hier al 13 jaar en hoop dat er nog vele jaren bij komen.

Liana Zuidema (Oosterwolde)
21-04-2021

Top auto's en uitstekende service!

Walter Tromp
21-04-2021

Zijn altijd duidelijk wat er moet gebeuren, beleefd en vriendelijk.

Mevr M Bergman Bloem (Drachten)
21-04-2021

Vriendelijk, deskundig personeel en een goede service.

Fam. de Boer (Drachten )
19-04-2021

Die keren dat ik er ben geweest, ben ik altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel. Goede service!

Harm Hiemstra (Heerlen)
09-04-2021

Top service, niets te klagen, vragen werden goed beantwoord en werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken.

H.Postma (Drachten)
19-03-2021

Vakbekwaam en uiterstst behulpzaam en erg servicegericht.

JH Wolters (Broeksterwâld)
19-03-2021

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Dhr. J. Louters
18-03-2021

Heel goede service. In de loop der jaren een zeer goede vertrouwensband opgebouwd. Krijg altijd goed advies en ik heb nooit klachten.

Sytze Dikland (Drachten)
18-03-2021

Fijne garage, afspraken worden goed nagekomen, nette en vriendelijke receptie

Gertjan de Haas (Zuidhorn)
12-03-2021

Garage Tolman heeft het onderhoud aan mijn auto perfect uitgevoerd.

S.P. van der Weide (DONKERBROEK)
04-03-2021

Goede service, vriendelijk, duidelijk

Lisanne Röfekamp (Drachten)
03-03-2021

Ben al een paar jaar klant bij Toyota Tolman in Drachten, ben zeer tevreden en ze zijn klantvriendelijk. Op al mijn vragen krijg ik een correct antwoord. Ik kan niet anders zeggen ben een zeer tevreden klant en de koffie staat er altijd klaar.

R Koenes (Tolbert)
22-02-2021

Altijd correct in het maken van afspraken. Prima service, ook bij kleine tussendoortjes.

Gerrit Grooten (drachten)
11-02-2021

Topdealer, altijd een goed aanbod van auto’s, verkopers die weten waar ze over praten, de mogelijkheid van een uitgebreide proefrit, onderhoud is prima geregeld, het welkom bij de receptie.

Renske de Vries (Harkema)
29-01-2021

Zeer vriendelijk en correct bedrijf. Kundige medewerkers en uitstekende service!

Jorrit Holwerda (Leeuwarden)
21-01-2021

Behulpzaam en vriendelijk personeel, zowel de verkoop- als de serviceafdeling.

M. Klein Ikkink
21-01-2021

Klantvriendelijk, goede service, vakkennis.

Harmen
04-01-2021

Prettig, plezierig, vriendelijk, moet vertrouwen hebben.

douwes (drachten)
04-01-2021

Prima.

Perquin (Drachten)
16-12-2020

Prima dealer, vriendelijk en afspraak=afspraak.

Klaas Tiemersma (Marum)
26-11-2020

Alles correct en snel gedaan!

Pieter Vos (Amsterdam)
16-11-2020

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Toyota Tolman. De vriendelijke behandeling, hoge service en kwaliteit van uitgevoerde onderhoud is van het hoogste niveau. Het is duidelijk dat Tolman weet waar het voor de klant om gaat namelijk zorgeloos rijgenot zonder nare verassingen. Ga zo door!

Familie Visser (Ameland)
16-11-2020

Bij Tolman word je vriendelijk en accuraat geholpen. De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd de auto kwam schoner uit de werkplaats dan toen hij er in ging. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Onlangs vergat ik een afspraak en toen wist men mij naar tevredenheid voor de volgende dag een nieuwe afspraak aan te bieden. Ik zou het overigens wel op prijs stellen een telefoontje te krijgen wanneer ik zonder af te bellen niet op kom dagen.

Cor Hofstra (Drachten)
12-11-2020

Goede service, nette behandeling.

C. Bos (Drachten)
12-11-2020

Zeer tevreden, vriendelijke en attente klantbehandeling.

bob waisfisz (bakkeveen)
12-11-2020

Erg tevreden over dealer. Vriendelijk personeel. Afspraken worden altijd goed nagekomen.

J. van der Wal (Drachten)
02-11-2020

Vakkundig, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam en geen onverwachte kosten.

Willem Steen (Drachten)
22-10-2020

Top geholpen.

PHVeenstra (Drachten)
15-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.