9,3
487 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Tolman

9,3

487 beoordelingen

Filter

Vriendelijk ,behulpzaam, Ben zeer tevreden. Personeel is behulpzaam.

K.Visser
14-10-2022

Gastvrij. En altijd tijd voor uitleg bij hulp of vragen. Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Gerard V
15-09-2022

Vooraf onduidelijk over wat er ging gebeuren. Mijn Prius moest weer voor onderhoud alleen weer ik nooit of het om een grote of kleine beurt gaat. Toen ik een afspraak maakte via de telefoon werd me gevraagd naar de km stand. Na mijn info werd gezegd dat het om een kleine beurt zou gaan. Bi brengen werd me gevraagd of ik hybride zekerheid wilde, ja dat wil ik. Ook werd gevraagd of ik pechhulpdienst wilde, nee dat wilde ik niet. Dat moest er volgens mevrouw bij omdat ik hybride zekerheid wilde. Toch maar gedaan dus. Ik kreeg een super leenauto mee, volgens mij geen kosten gerekend. Ik werd gebeld over mijn remblokken en banden. Remmen zo goed als af, banden kon nog even, maar hield niet over. Afgesproken alleen remmen te vervangen. Auto weer opgehaald aan het einde van de dag, moest heel even wachten omdat de auto er nog niet was. Ik kwam deze zelf tegen, monteur was even aan het proefrijden denk ik. Later kwam de rekening waar ik van schrok, 720 euro. Ik heb even gebeld omdat ik in de veronderstelling was dat het om een kleine beurt ging. Bleek een grote beurt te zijn. Was naar mijn mening niet goed gecommuniceerd. Hoe dan ook bleek de prijs voor een grote beurt wel gewoon volgens de norm en zelfs goedkoper. Ik baalde natuurlijk van de hoge onverwachte kosten. Bleek dat ik de standaard beurt had in plaats van budget. Dit was mij ook niet duidelijk gemeld.Bij Louwman had ik tot nu toe de budget beurten gedaan met hybride zekerheid. Ik werd later keurig terug gebeld door het bedrijf nadat wat had geklaagd over de hoge kosten. Na uitleg is het wat mij betreft oké. Van Tolman begreep ik dat ze niet alles hadden gerekend en dat mijn Toyota nog jaren meekan. De volgende keer zou ik de budget beurten weer krijgen. Voor mij beter want deze auto is ook alweer 12 jaar oud. En sommige zaken kan ik zelf ook controleren of vervangen.

Toyota eigenaar
22-07-2022

Ben zeer tevreden. Ben zeer tevreden .

Toyota eigenaar
03-05-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over de service en de communicatie

H. De Haan
15-04-2022

Service was/is goed heb geen klachten tot nu toe. Service altijd goed voor elkaar en duidelijke communicatie.

H. P
21-03-2022

A.W. B
27-01-2022

wij zijn erg tevreden met reparaties ,vriendelijkheid en alle verdere afhandeling.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Uitstekende service Ik ben erg tevreden met de manier van omgaan met mij als klant. Verder worden de werkzaamheden dusdanig goed uitgevoerd dat duidelijk is dat we met vakmensen te maken hebben.

P. B
07-01-2022

prima service

Toyota eigenaar
25-11-2021

Heel goede service Telkens als ik kom, word ik vriendelijk ontvangen en gastvrij

Toyota eigenaar
14-10-2021

Vriendelijke sfeer, prima informatie. Helemaal top!

Mevr. Hooft
23-06-2021

Het is een goed bedrijf.

O Postma IQ (Drachten)
19-05-2021

Klantgericht en geïnteresseerd. Goed werk geleverd.

Rinus Verschoor (Groesbeek )
14-05-2021

We zijn zeer tevreden over deze garage. We hebben ons hele leven altijd bij deze garage onze auto gekocht. Dat moet alles zeggen over deze garage.

Harry van der Laan (Drachten.)
07-05-2021

Goede service , vriendelijke medewerkers en een prima Toyota.

Rein Postma (Frieschepalen)
22-04-2021

Ik kom hier al 13 jaar en hoop dat er nog vele jaren bij komen.

Liana Zuidema (Oosterwolde)
21-04-2021

Top auto's en uitstekende service!

Walter Tromp
21-04-2021

Zijn altijd duidelijk wat er moet gebeuren, beleefd en vriendelijk.

Mevr M Bergman Bloem (Drachten)
21-04-2021

Vriendelijk, deskundig personeel en een goede service.

Fam. de Boer (Drachten )
19-04-2021

Die keren dat ik er ben geweest, ben ik altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel. Goede service!

Harm Hiemstra (Heerlen)
09-04-2021

Top service, niets te klagen, vragen werden goed beantwoord en werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken.

H.Postma (Drachten)
19-03-2021

Vakbekwaam en uiterstst behulpzaam en erg servicegericht.

JH Wolters (Broeksterwâld)
19-03-2021

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Dhr. J. Louters
18-03-2021

Heel goede service. In de loop der jaren een zeer goede vertrouwensband opgebouwd. Krijg altijd goed advies en ik heb nooit klachten.

Sytze Dikland (Drachten)
18-03-2021

Fijne garage, afspraken worden goed nagekomen, nette en vriendelijke receptie

Gertjan de Haas (Zuidhorn)
12-03-2021

Garage Tolman heeft het onderhoud aan mijn auto perfect uitgevoerd.

S.P. van der Weide (DONKERBROEK)
04-03-2021

Goede service, vriendelijk, duidelijk

Lisanne Röfekamp (Drachten)
03-03-2021

Ben al een paar jaar klant bij Toyota Tolman in Drachten, ben zeer tevreden en ze zijn klantvriendelijk. Op al mijn vragen krijg ik een correct antwoord. Ik kan niet anders zeggen ben een zeer tevreden klant en de koffie staat er altijd klaar.

R Koenes (Tolbert)
22-02-2021

Altijd correct in het maken van afspraken. Prima service, ook bij kleine tussendoortjes.

Gerrit Grooten (drachten)
11-02-2021