9,2
456 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

456 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer vriendelijk en correct bedrijf. Kundige medewerkers en uitstekende service!

Jorrit Holwerda (Leeuwarden)
21-01-2021

Behulpzaam en vriendelijk personeel, zowel de verkoop- als de serviceafdeling.

M. Klein Ikkink
21-01-2021

Klantvriendelijk, goede service, vakkennis.

Harmen
04-01-2021

Prettig, plezierig, vriendelijk, moet vertrouwen hebben.

douwes (drachten)
04-01-2021

Prima.

Perquin (Drachten)
16-12-2020

Prima dealer, vriendelijk en afspraak=afspraak.

Klaas Tiemersma (Marum)
26-11-2020

Alles correct en snel gedaan!

Pieter Vos (Amsterdam)
16-11-2020

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Toyota Tolman. De vriendelijke behandeling, hoge service en kwaliteit van uitgevoerde onderhoud is van het hoogste niveau. Het is duidelijk dat Tolman weet waar het voor de klant om gaat namelijk zorgeloos rijgenot zonder nare verassingen. Ga zo door!

Familie Visser (Ameland)
16-11-2020

Bij Tolman word je vriendelijk en accuraat geholpen. De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd de auto kwam schoner uit de werkplaats dan toen hij er in ging. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Onlangs vergat ik een afspraak en toen wist men mij naar tevredenheid voor de volgende dag een nieuwe afspraak aan te bieden. Ik zou het overigens wel op prijs stellen een telefoontje te krijgen wanneer ik zonder af te bellen niet op kom dagen.

Cor Hofstra (Drachten)
12-11-2020

Goede service, nette behandeling.

C. Bos (Drachten)
12-11-2020

Zeer tevreden, vriendelijke en attente klantbehandeling.

bob waisfisz (bakkeveen)
12-11-2020

Erg tevreden over dealer. Vriendelijk personeel. Afspraken worden altijd goed nagekomen.

J. van der Wal (Drachten)
02-11-2020

Vakkundig, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam en geen onverwachte kosten.

Willem Steen (Drachten)
22-10-2020

Top geholpen.

PHVeenstra (Drachten)
15-10-2020

Afspraken correct afgehandeld. Alle medewerking bij evt. wijzigingen als het iets anders loopt.

Dhr. F.J.Markus. (Drachten.)
21-09-2020

Correcte benadering, professioneel personeel, klantgericht. Wel erg jammer dat het leesvoer heel eenzijdig is en heel erg gedateerd, dit is echt een verbeterpunt!

Dick (Elsloo)
10-09-2020

Volledig tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Marrius ten wolde
10-09-2020

Ik ben al 53 jaar klant bij Auto's Tolman Drachten B. V. en ben altijd tevreden over de reparaties en klantvriendelijkheid. Bovendien ben ik het ook met de inruilmogelijkheden eens, vooral omdat ik twee Toyota's heb, namelijk een Toyota Yaris en een Toyota Prius, waar aan bijna nooit klachten zijn.

Mevr. J.Jeeninga-de Haan (Drachten)
13-08-2020

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg.

T van Veen ( Drachten)
12-08-2020

Bij Tolman altijd goede service en communicatie. Over reparaties valt weinig te zeggen. Die komen bijna niet voor bij Toyota. Met preventief onderhoud rij je altijd probleemloos.

Albert Westerhof (Drachten)
03-08-2020

Omdat ik altijd zeer tevreden ben met het onderhoud van mijn auto en de service is prima en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ik vind het heel prettig dat je de kosten niet in 1x hoeft te betalen.

Tineke Talsma (Drachten )
03-08-2020

Het contact met Tolman is uitstekend, wat betreft de aankoop van een Toyota, de service en de afhandeling van beurten en ook de kosten, goed dus een 8.

d.wiersma (buitenpost)
03-08-2020

Je auto voor een reparatie naar Tolman brengen geeft je de verzekering dat je niet voor niet vermelde kosten komt te staan. Het is tenslotte een zaak van vertrouwen.

A.Laverman (Wolvega)
21-06-2020

Een prima bedrijf met een goede service en is duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden.

L.F. Hoekstra (Eastermar)
05-06-2020

Vriendelijk, goede service en meedenken.

AFZoetendal (Gorredijk )
28-05-2020

Snelle en goede service.

Walter Tromp (Sloten)
25-05-2020

Ik ben al ongeveer 12 jaar klant bij Tolman en al evenzoveel jaar tot volle tevredenheid met de vakbekwaamheid en de persoonlijke benadering!

Piet van den Broeck (Akkrum )
21-05-2020

Wij kopen hier al jaren onze auto's en zijn volledig tevreden als klant.

Dhr. H/A
14-05-2020

Al 12 jaar een uitstekende service voor de auto en zeer attent om fruit op tafel te zetten.

Liana Zuidema
14-05-2020

We wonen in Leeuwarden en hebben altijd de service in Leeuwarden laten uitvoeren. Een aantal jaren terug wilden we een wat jongere auto en kwamen bij Tolman uit. De vriendelijkheid en goede service woog niet op tegen onze oude dealer (dit ook mede in verband met 2 dealerwisselingen). Sindsdien zijn we dus in Drachten goede klant.

G. Stobbe-Kulupa (Leeuwarden)
07-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.