Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

408 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Deze garage denkt voor mij mee als klant en geeft mij goede voorlichting, waardoor ik het volste vertrouwen in hen heb.

Sytze Dikland (Drachten)
11-12-2019

uitstekende service

Piet Woudwijk (Drachten)
22-11-2019

de service in zijn algemeenheid is bij Tolman bovengemiddeld

T. Toering (Gorredijk)
22-11-2019

Ben altijd goed en vlot geholpen, zowel met vragen en de werkplaats.

H.Postma (Drachten)
22-11-2019

Ben al jarenlang een tevreden klant.

Dhr. G.J. Liefers (Drachten)
19-11-2019

Was de eerste keer in Drachten. Kwam goed over. Vriendelijk personeel.

Dhr A de Vries
11-11-2019

goede service, persoonlijk contact, geen verrassingen

H Krielen (Zevenhuizen)
23-10-2019

Uit tevredenheid

Jan Kooistra (Oudega)
09-10-2019

Prettig en goed contact met de serviceafdeling.

L van Dalen
03-10-2019

Te weinig privacy.

Ten hoeve (Leeuwarden)
27-09-2019

Het enige dat ik miste was dat van te voren niet aan mij was door gegeven welke werkzaamheden verricht zouden worden en ook niet het hier mee verbonden kostenplaatje. Zeer positieve sfeer en gastvrij onthaal van de klant/eigenaar van de Toyota Yaris.

Mevr. van Spall
26-09-2019

Geen enkele op-of aanmerking op het bedrijf.

J.Haan (Niekerk)
26-09-2019

heel goed contact met de werkplaats

J.S Glas (Leek)
24-09-2019

Vriendelijke medewerkers, toegankelijk, goed communicerend en bijzonder servicebewust. Aan te bevelen.

E. de Vries
20-09-2019

Nog nooit teleurstellende ervaringen gehad. Over het algemeen altijd zeer tevreden. Ik heb daarom vertrouwen in de kundigheid en eerlijkheid van deze garage

S Tazelaar (Gorredijk)
30-08-2019

Vriendelijke mensen die kennis van zaken hebben en afspraken zeer goed nagekomenEr wordt zeer goede service verleendBen erg tevreden!

Dhr. M. v/d Bosch
21-08-2019

Goede service

Dhr D van der Boon (Tw-Heide)
14-08-2019

Al zolang ik mijn rijbewijs heb (al bijna 50jaar) rij ik Toyota. Betrouwbare en functionele auto. Ik rij nu al de tiende auto van dit merk. De laatste 30 jaar doe ik zaken met Tolman. Dat is altijd tot tevredenheid. Vriendelijk en deskundig personeel, een keurige werkplaats en showroom. Ik hoef me nooit de vraag te stellen welk merk ik koop en waar, maar alleen wanneer.

Albert Westerhof (Drachten)
14-08-2019

Fijne en klantvriendelijke ontvangst Gevraagde reparatie uitgevoerd (ruitenwissers )Op het afgesproken rijdstip gereedgoede fiets van en naar huis

Gerrit Grooten
09-08-2019

Voelt vertrouwd,eerlijk overleg.

mevr.Kloppenburg (drachten)
09-08-2019

Goede service. Kennis van zaken. Behulpzaam bij het oplossen van problemen. Nette uitstraling bedrijf. Altijd bereid te helpen. Zal bedrijf aanbevelen bij kennissen , familie etc.

W. Oosterbaan (De Tike)
07-08-2019

Zowel de medewerkers aan de balie, werkplaats of vertegenwoordigers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.Voor extra uit te voeren verrichtingen wordt niet alleen de prijs medegedeeld, maar ook de tijd die ze nodig hebben.Verder kun je als je wilt een andere auto of fiets meekrijgenBlijf je wachten, ligt de krant klaar er is koffie, thee of chocolademelk en ook mag je fruit pakken. Al met al ben daarom zeer tevreden

K van Loon (Oosterwolde (Fr))
07-08-2019

prima dealer. Komt afspraken na en werkt naar volle tevredenheid. Bovendien een prima cappucino.

J,H. de Vos (Oosterwolde)
31-07-2019

Vlotte behandeling van het probleem

T van Veen (Drachten)
31-07-2019

Ben erg tevreden met geboden service

Dhr C. Struiksma (Drachten)
17-07-2019

Goede afspraken, goede kennis van de problemen, grote openheid in de uitvoering, zakelijke afwikkeling van de kosten. Nota meteen of later betalen. Tegenvaller, los van dealer, de hoge btw.

Veenstra Sr. (Drachten)
11-07-2019

kan niet beter.

hendrik wiltjer (Drachten)
11-07-2019

Keurig bedrijf altijd duidelijk

Dhr.H.Otten (Appelscha)
11-07-2019

Dit is een perfecte dealer. Nooit enig probleem ondervonden. Overal een adequate oplossing c.q. voorstel voor indien nodig. Zeer vriendelijk en correct personeel.

Berry Weber (Joure)
04-07-2019

Een bakje koffie, een krantje en verder geen zorgen, want, goede kwaliteit auto's in prima handen garandeert bij hen een gegarandeerd rijplezier!

A.Laverman (Wolvega)
04-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.