9,2
442 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

442 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Afspraken correct afgehandeld. Alle medewerking bij evt. wijzigingen als het iets anders loopt.

Dhr. F.J.Markus. (Drachten.)
21-09-2020

Correcte benadering, professioneel personeel, klantgericht. Wel erg jammer dat het leesvoer heel eenzijdig is en heel erg gedateerd, dit is echt een verbeterpunt!

Dick (Elsloo)
10-09-2020

Volledig tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Marrius ten wolde
10-09-2020

Ik ben al 53 jaar klant bij Auto's Tolman Drachten B. V. en ben altijd tevreden over de reparaties en klantvriendelijkheid. Bovendien ben ik het ook met de inruilmogelijkheden eens, vooral omdat ik twee Toyota's heb, namelijk een Toyota Yaris en een Toyota Prius, waar aan bijna nooit klachten zijn.

Mevr. J.Jeeninga-de Haan (Drachten)
13-08-2020

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg.

T van Veen ( Drachten)
12-08-2020

Bij Tolman altijd goede service en communicatie. Over reparaties valt weinig te zeggen. Die komen bijna niet voor bij Toyota. Met preventief onderhoud rij je altijd probleemloos.

Albert Westerhof (Drachten)
03-08-2020

Omdat ik altijd zeer tevreden ben met het onderhoud van mijn auto en de service is prima en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ik vind het heel prettig dat je de kosten niet in 1x hoeft te betalen.

Tineke Talsma (Drachten )
03-08-2020

Het contact met Tolman is uitstekend, wat betreft de aankoop van een Toyota, de service en de afhandeling van beurten en ook de kosten, goed dus een 8.

d.wiersma (buitenpost)
03-08-2020

Je auto voor een reparatie naar Tolman brengen geeft je de verzekering dat je niet voor niet vermelde kosten komt te staan. Het is tenslotte een zaak van vertrouwen.

A.Laverman (Wolvega)
21-06-2020

Een prima bedrijf met een goede service en is duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden.

L.F. Hoekstra (Eastermar)
05-06-2020

Vriendelijk, goede service en meedenken.

AFZoetendal (Gorredijk )
28-05-2020

Snelle en goede service.

Walter Tromp (Sloten)
25-05-2020

Ik ben al ongeveer 12 jaar klant bij Tolman en al evenzoveel jaar tot volle tevredenheid met de vakbekwaamheid en de persoonlijke benadering!

Piet van den Broeck (Akkrum )
21-05-2020

Wij kopen hier al jaren onze auto's en zijn volledig tevreden als klant.

Dhr. H/A
14-05-2020

Al 12 jaar een uitstekende service voor de auto en zeer attent om fruit op tafel te zetten.

Liana Zuidema
14-05-2020

We wonen in Leeuwarden en hebben altijd de service in Leeuwarden laten uitvoeren. Een aantal jaren terug wilden we een wat jongere auto en kwamen bij Tolman uit. De vriendelijkheid en goede service woog niet op tegen onze oude dealer (dit ook mede in verband met 2 dealerwisselingen). Sindsdien zijn we dus in Drachten goede klant.

G. Stobbe-Kulupa (Leeuwarden)
07-05-2020

Leveren kwalitatief uitstekend werk. Altijd plezierig contact.

Henk Kompagnie (Drachten)
06-05-2020

De uitmuntende service en je wordt goed geïnformeerd over de werkzaamheden.

J. Wolters (Broeksterwâld )
04-05-2020

Vlotte werking, geen verrassing.

T kuik (Drachten)
29-04-2020

Bedrijf ademt veilig en schoon. Goede ontvangst, vriendelijk, deskundige voorlichting. Onderhoudswerkzaamheden effectief en efficiënt. Geen verrassingen bij afrekening.

J. C. Valkenburg (Haulerwijk )
23-04-2020

Afspraken worden nagekomen, duidelijk, voor mij geen moeilijke keuze. Als ik deze garage eerder had ontdekt, had ik heel veel kosten kunnen voorkomen. Kortom klasse.

Arie Wentink (Drachten)
19-03-2020

Personeel is vriendelijk, goede service.

Mevr T Halff (Drachten)
19-03-2020

Prima, vakkundige mensen, vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken.

gerrit grooten (Drachten )
05-03-2020

Ben tevreden.

Is bij u bekend
05-03-2020

Prima service heldere afspraken vriendelijke mensen.

G van der Schaaf (DRACHTEN)
26-02-2020

Al vele jaren klant zijnde van Tolman Drachten, heb ik nog nooit het gevoel gehad "niet goed te zitten bij dit bedrijf". Afspraken worden steeds nagekomen. Bejegening is vriendelijk ( en de koffie goed).

J.H. de Vos (Oosterwolde)
12-02-2020

wij worden daar correct behandeld en de uitvoerende reparaties of onderhoudsbeurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.de organisatie is zeer klantgericht en vriendelijk

Dhr. A. Hiemstra (Opeinde)
12-02-2020

Prima bedrijf met vriendelijke medewerkers.Ik ben altijd correct behandeld.Als ik een andere auto koop dan zal ik dat hoogst waarschijnlijk weer bij topman doen.

Jan Dijkstra (Niezijl)
05-02-2020

Het is een prettige service. Dit in afwijking van Louwman Amsterdam waar ik liever niet naar toe ga.

Pieter Vos (Amsterdam)
29-01-2020

altijd stipt,correct,vriendelijk en voorkomend.Niks op aan te merken.

Dhr. R van der Woude (Appelscha)
29-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.