9,3
502 beoordelingen

Ons bedrijf

Welkom bij Auto's Tolman Drachten

Autobedrijf Tolman Drachten BV is al decennia lang een begrip in Drachten en omgeving. Al sinds 1950 speelt Tolman, als gerenommeerd automobielbedrijf, een toonaangevende rol in de noordelijke automobielbranche. Ons verzorgingsgebied omvat centraal Noord-Nederland.

Ruim 30 jaar is Auto’s Tolman Drachten met trots dealer van Toyota!

Toyota is nummer één op het gebied van klanttevredenheid in de meeste Europese landen en heeft een uitstekende reputatie in Europa als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Omdat Toyota’s technisch zo perfect zijn beleeft u er jarenlang zorgeloos rijplezier aan. Mocht er toch iets niet helemaal naar tevredenheid zijn, dan zorgen onze, in Toyota gespecialiseerde monteurs, ervoor dat u snel de weg weer op kunt!

Wij zijn inmiddels al weer 30 jaar dealer van Toyota, en dus bij uitstek de specialist! Niet alleen onze monteurs zijn echte Toyota mannen, ook onze verkopers hebben ruime ervaring in dit ijzersterke merk!

Dus bent u op zoek naar een nieuwe Toyota, of misschien een occasion, wilt u meer informatie over financiering, of heeft u een hele andere vraag? Neem vandaag nog contact met ons op, of kom gewoon langs. De koffie staat altijd klaar!