Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

422 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Perfecte organisatie met klant gerichte medewerkers.

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
26-08-2014

Mijn auto werd tiptop afgeleverd, zelfs gewassen! Super.

Jousma (Drachten)
26-08-2014

Veel mogelijk, en ondanks mijn soms moeilijke vragen doen ze toch hun best om ze goed te beantwoorden

dhr T. vd Werf (Een)
25-08-2014

zeer tevreden; al 47 jaar mijn dealer van fiat naar Toyota; altijd overeenstemming over een inruil prijs naar een nieuwe auto.

Mevr.J Jeeninga-de Haan (Drachten)
20-08-2014

Duidelijke afspraken en goede uitstraling.

Anoniem
20-08-2014

Na de aankoop van een gebruikte auto bij deze garage bleek er na 4 maanden een zeer ernstig mankement, dat na grote tevredenheid is opgelost.

Anoniem
19-08-2014

Kundige en vakbekwame medewerkers,herkennen je tenminste en luisteren naar je.

Anoniem
13-08-2014

in alle opzichten goed,

Anoniem
05-08-2014

Tot nu toe tevreden.

Dhr. G. van der Ploeg (Kollum)
04-08-2014

Prettig in de omgang, eerlijk, betrouwbaar met een no-nonsense verhaal en gastvrij. Proefrit was zonder meer mogelijk (dat verschilt nog wel eens per dealer, dus daar onderscheidt deze dealer zich in). De oplevering van de auto was feestelijk aangekleed wat zeker een positieve indruk heeft achter gelaten.

Anoniem
04-08-2014

tevreden

Anoniem
30-07-2014

een fijne, vriendelijke en correcte dealer

H. Teensma (Oudwoude)
30-07-2014

Plezierige benadering en het nakomen van afspraken

Anoniem
30-07-2014

dichtbij, vriendelijk, stipt, voldoende info maar zeker ook niet te veel, dus alles snel geregeld. Top.

René Meeuwisse (Drachten)
18-07-2014

Vind de Toyota Pechservice buitengewoon goed.Goede service vervangend vervoer.

Ria Verbeek ('s Hertogenbosch)
17-07-2014

Nooit geen problemen en goede service

Anoniem
16-07-2014

vlotte service en de klantvriendelijkheid

Anoniem
10-07-2014

Prima service, altijd klantvriendelijk

Mevr. F.C. Vos-van Waasbergen (Drachten)
09-07-2014

Klantvriendelijk ,eerlijk, vakkundig.Niet alleen het verkooppersoneel, maar ook de baliemedewerkers en de monteurs.Nette uitstraling van de showroom etc.

W Schenkel (Haulerwijk)
09-07-2014

Klantvriendelijkheid. Nakomen van afspraken. Goede voorinfo.

Johan van der Wal (Opeinde)
08-07-2014

nette showroom en nette werkplaats. Vriendelijk personeel. Correcte service.

Anoniem
08-07-2014

Zeer tevreden. Een opmerking afspraak bevestiging is deze ene keer vergeten.

Anoniem
08-07-2014

Voornamelijk door bijzonder sle hte ervaring met een liegende, bedriegende, manipulerende domme, verkoper...... waar ik met mijn auto nog dagelijks de gevolgen van meemaak..... werkplaats is prima, maar NOOIT MEER EEN TOYOTA.

Anoniem
08-07-2014

nam de tijd, gaf duidelijk uitleg over de auto, hielp met instellen auto/telefoon.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk / klantgerichte en deskundige personeelsleden die bijdragen aan een goede naam van Toyota.

A.R. Hof (Haulerwijk)
26-06-2014

Zeker in deze tijd, scherpe prijzen hanteren naar de klant toe!

Anoniem
26-06-2014

service gericht en deskundig

Anoniem
26-06-2014

Het personeel is vriendelijk en het onderhoud van de auto is ook goed en word ook snel uitgevoerd dus snel klaar.

G de Haan (Appelscha)
26-06-2014

De service en klantvriendelijkheid van de Toyota dealer Tolman is zeer goed! Ze geven de klant het gevoel vertrouwen dat je auto in goede handen is. Ze gaan zelfs mijn banden oppompen als ik met mijn Toyota Yaris langskom en dat geeft zeker gevoel van klant is koning!! Ook ben ik bezit van een pasje voor eventuele pech met mijn auto.

Anoniem
12-06-2014

Al ruim 20 Jaar zijn we al in onderhoud bij Tolman (we begonnen in Beetsterzwaag) Sinds januari 2014 zijn we verhuisd naar Barneveld. We hebben er heel veel kilometers voor over om daar in onderhoud te blijven. Eigenlijk zegt dat al voldoende.

J. Sietsma (Barneveld)
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.