9,3
484 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Tolman

9,3

484 beoordelingen

Filter

Alle afspraken worden nagekomen

Dhr. CGA Lankamp (Buitenpost)
29-04-2015

Duidelijk, meedenken, kwaliteit

Anoniem
29-04-2015

Top bedrijf met lieve vriendelijke en klantgerichte mensen. Dit bedrijf gun ik veel klanten in de toekomst. Ik denk dat ze al veel klanten hebben. Top top top. Blijf hier met de "oude taaie", zo noem ik mijn auto.

Anoniem
29-04-2015

Vriendelijk en snel geholpen (zelfs zonder afspraak).

Anoniem
29-04-2015

Het is als thuiskomen altijd vriendelijk en correct.

Anoniem
13-04-2015

Zeer betrouwbaar en vakkundig.

Piet van den Broeck (Akkrum)
01-04-2015

Dealer werkt professioneel en bij een vergissing hunnerzijds wordt begrijpelijk en met inleving van mijn standpunt gereageerd

Joop Pinkster (Ureterp)
30-03-2015

Meer dan veertig jaar mijn dealer. Steeds correct en klantvriendelijk behandeld,Goede service. Vakkundig personneel.

Henk Wiersma (Drachten)
26-03-2015

Afspraak is afspraak en altijd perfect geholpen.

W.H. Mulder (Burgum)
25-03-2015

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Dhr. A.van der Brug (Burgum)
04-03-2015

Deze dealer is erg klantgericht en klantvriendelijk en heeft een zeer goede service.

Anoniem
04-03-2015

Goede ontvangst en behandeling. ze nemen de tijd voor je en wat ik zelf heel belangrijk vind , er word goed naar je geluisterd.

Piet Zuidema (Kollum)
26-02-2015

Prettige ontvangst, goede service

Henk Hoen (Beetsterzwaag)
25-02-2015

Uitstekende service, heldere/transparante communicatie (ook over prijzen etc..), komt afspraken na

Dhr. M. van den Bosch (Drachten)
23-02-2015

Vriendelijk, bekwaam, klantgericht

Anoniem
18-02-2015

Super behandeling. Kan niet beter.

Romijn (Marum)
18-02-2015

Goed en prettig geholpen, niets dan lof!

Anoniem
18-02-2015

Prima service, goed geholpen. Volledig volgens afspraak.

Anoniem
04-02-2015

Vriendelijk personeel. Prima service bij onderhoud, maar ook kundige hulpo bij aankoop nieuwe auto.

David (Drachten)
04-02-2015

ben nu 3 jaar klant bij deze dealer, altijd correct en vlot geholpen. Personeel is vriendelijk en vakkundig. Korte wachttijden en uitstekende service. Zo is vervangend vervoer altijd mogelijk en GRATIS.

H.J. Bergsma (Drachten)
02-02-2015

door de vriendelijke benaardeling van het personeel

mient de haan (de westereen)
29-01-2015

Prima dealer, klantgericht en betrouwbaar adres.

Herman Spannenberg (Hattem)
28-01-2015

Auto's Tolman Drachten B.V. heeft service verlenen hoog in het vaandel, levert kwaliteit in onderhoud en speelt adequaat in op de wensen en behoeften van de klant.

Anoniem
05-01-2015

Hartelijke mensen en je wordt goed geholpen, en altijd vriendelijk te woord gestaan. Zelf door de heer Tolman zelf, heb geen enkel probleem met deze garage, een dikke tien!!!!!

W. Hoekstra (Drachten)
05-01-2015

prettig bedrijf,service en klant gericht

Anoniem
30-12-2014

Goede service, zeer klantgericht. Verkopers denken altijd met je mee en staan je goed te woord.

Anoniem
08-12-2014

Voldoet aan mijn wensen

c.bos (drachten)
02-12-2014

Ik ben heel netjes en correct behandeld en zo wie zo bevalt de garage mij goed qua service e.d.

Anoniem
26-11-2014

Kundig, persoonlijk en attent

Hanneke van de Voort (Beetsterzwaag)
25-11-2014

Dealer komt de gemaakte afspraken na.

Anoniem
22-10-2014