9,3
502 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Tolman

9,3

502 beoordelingen

Filter

Personeel is beleefd, neemt ook de vrouwelijke partner serieus, goede uitleg auto, ontspannen sfeer, mooi pand en goede locatie.

Marianne en Fré Beijer (Doezum)
02-10-2014

Vriendelijk en goede service. Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Erg tevreden over mijn bezoek aan de garage.

Lisa Hoekstra (Drachten)
02-10-2014

Mijn ervaring is dat garage Tolman een betrouwbare garage is die zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Jan Bosma (Boornbergum)
01-10-2014

klant vriendelijk

H Otten (appelscha)
30-09-2014

plezierig om er te komen

Frank (Drogeham)
29-09-2014

Omdat ik al jaren Toyota rij en al jaren weinig kosten of problemen ken dus ben ik echt tevreden om klant en auto rijder te wezen van Toyota.

Mv t talsma (drachten)
24-09-2014

Goed en btrouwbaar en komen afspraken na.

Anoniem
24-09-2014

klantvriendelijk, goede service

Anoniem
22-09-2014

De omgang met mij als klant is plezierig.

Dhr.L.deJong (Boornbergum)
19-09-2014

Ben tevreden zoals men mij als klant helpt en te woord staat. Servicegericht en klantvriendelijkheid vind ik zeer goed.

Anoniem
19-09-2014

Vriendelijk personeel, goede service

Anoniem
10-09-2014

behandeling en services is uitstekend

Cor Huijben (Nij Beets)
09-09-2014

Dealer negeert het probleem wat ik inmiddels 6 keer heb gemeld.

Dhr. D. vd. Zee (Surhuisterveen.)
08-09-2014

gewoon heel goed

Anoniem
04-09-2014

Deze tien is ontstaan door de persoonlijke ervaring met de heer H. Smilda tijdens de 2e jaarbeurt. Verder viel het mij op dat de heer Smilda niet alleen actief was op de receptie van de werkplaats maar ook op meerdere plaatsen in het bedrijf. Ook de ervaring met medewerkers in de showroom is een deel in deze beoordeling.

Dhr. Bleijenbergh (Jubbega.)
04-09-2014

alles is naar tevredenheid uitgevoerd

p.gjaltema (drachten)
03-09-2014

altijd goede service

Anoniem
03-09-2014

Fijne lui

Joop Kok (Drachten)
03-09-2014

aardig en deskundig hulp bij uitzoeken auto maar vooral geweldige receptie en werkplaats

w. van veelen (akkrum)
03-09-2014

De dealer is betrouwbaar.

Anoniem
01-09-2014

Perfecte organisatie met klant gerichte medewerkers.

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
26-08-2014

Mijn auto werd tiptop afgeleverd, zelfs gewassen! Super.

Jousma (Drachten)
26-08-2014

Veel mogelijk, en ondanks mijn soms moeilijke vragen doen ze toch hun best om ze goed te beantwoorden

dhr T. vd Werf (Een)
25-08-2014

zeer tevreden; al 47 jaar mijn dealer van fiat naar Toyota; altijd overeenstemming over een inruil prijs naar een nieuwe auto.

Mevr.J Jeeninga-de Haan (Drachten)
20-08-2014

Duidelijke afspraken en goede uitstraling.

Anoniem
20-08-2014

Na de aankoop van een gebruikte auto bij deze garage bleek er na 4 maanden een zeer ernstig mankement, dat na grote tevredenheid is opgelost.

Anoniem
19-08-2014

Kundige en vakbekwame medewerkers,herkennen je tenminste en luisteren naar je.

Anoniem
13-08-2014

in alle opzichten goed,

Anoniem
05-08-2014

Tot nu toe tevreden.

Dhr. G. van der Ploeg (Kollum)
04-08-2014

Prettig in de omgang, eerlijk, betrouwbaar met een no-nonsense verhaal en gastvrij. Proefrit was zonder meer mogelijk (dat verschilt nog wel eens per dealer, dus daar onderscheidt deze dealer zich in). De oplevering van de auto was feestelijk aangekleed wat zeker een positieve indruk heeft achter gelaten.

Anoniem
04-08-2014