9,2
432 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Tolman

9,2

432 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

nette showroom en nette werkplaats. Vriendelijk personeel. Correcte service.

Anoniem
08-07-2014

Zeer tevreden. Een opmerking afspraak bevestiging is deze ene keer vergeten.

Anoniem
08-07-2014

Voornamelijk door bijzonder sle hte ervaring met een liegende, bedriegende, manipulerende domme, verkoper...... waar ik met mijn auto nog dagelijks de gevolgen van meemaak..... werkplaats is prima, maar NOOIT MEER EEN TOYOTA.

Anoniem
08-07-2014

nam de tijd, gaf duidelijk uitleg over de auto, hielp met instellen auto/telefoon.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk / klantgerichte en deskundige personeelsleden die bijdragen aan een goede naam van Toyota.

A.R. Hof (Haulerwijk)
26-06-2014

Zeker in deze tijd, scherpe prijzen hanteren naar de klant toe!

Anoniem
26-06-2014

service gericht en deskundig

Anoniem
26-06-2014

Het personeel is vriendelijk en het onderhoud van de auto is ook goed en word ook snel uitgevoerd dus snel klaar.

G de Haan (Appelscha)
26-06-2014

De service en klantvriendelijkheid van de Toyota dealer Tolman is zeer goed! Ze geven de klant het gevoel vertrouwen dat je auto in goede handen is. Ze gaan zelfs mijn banden oppompen als ik met mijn Toyota Yaris langskom en dat geeft zeker gevoel van klant is koning!! Ook ben ik bezit van een pasje voor eventuele pech met mijn auto.

Anoniem
12-06-2014

Al ruim 20 Jaar zijn we al in onderhoud bij Tolman (we begonnen in Beetsterzwaag) Sinds januari 2014 zijn we verhuisd naar Barneveld. We hebben er heel veel kilometers voor over om daar in onderhoud te blijven. Eigenlijk zegt dat al voldoende.

J. Sietsma (Barneveld)
12-06-2014

Kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaar, vriendelijk

Martijn (Lemmer)
12-06-2014

Goede service, er staat altijd een leenauto klaar. Medewerkers denken mee, duidelijke afspraken die worden nagekomen. Vriendelijk en klantgericht personeel.

Anoniem
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.